Zaterdagmiddag 10 november is het zover! Dan organiseert IT = Alkmaar het allereerste Alkmaarse Techevent plaats. Jouw wereldbaan is namelijk dichterbij dan je denkt en dat laten wij je 10 november graag zien.

IT = Alkmaar

IT = Alkmaar is een initiatief van 9 IT bedrijven uit Alkmaar. Een van deze bedrijven zijn wij: Herke ICT Group. Wij laten je graag zien dat er ook in Alkmaar gave IT bedrijven zijn waar je aan de slag kunt. Nooit meer in de file naar de randstad of in een overvolle trein naar je werk.

Het Techevent

Het Techevent vindt plaats op het hoofdkantoor van de Rabobank in Alkmaar (Robonsbosweg 5). Om 13.30 uur openen we de deuren. Laat je deze middag inspireren door interessante gastsprekers en workshops.  Wil je alleen even rondkijken? Dan is dat geen enkel probleem. Er is een gameroom en ook op de verschillende stands is er voldoende te beleven. Zo organiseren wij een Mario Bros Speed Run. Ben jij die dag de snelste? Dan ga jij met de Nintendo inclusief spelletjes naar huis. Kortom voor ieder wat wils. De middag sluiten we om 17 uur af.

Wil jij er bij zijn?

Schrijf je dan in op de website van IT = Alkmaar. Ook vind je hier meer uitgebreide informatie over de inhoud van de middag.

Aanmelden voor het Techevent