Wat hebben Topsport en ICT met elkaar gemeen?

Zowel in de (top)sportwereld als in de ICT draait alles om innovatie, data en het beste uit jezelf, bedrijf of product halen. Dit doe je door doelen te stellen, te blijven leren en te ontwikkelen.

Blokkeer 13 november 2019 (van 17 tot 22 uur) alvast in je agenda, want dan is er weer een IT=Alkmaar Event!

Wat kun je van de avond verwachten?

Tijdens dit event word je bijgepraat over de ontwikkelingen op IT-gebied, zoals:

  • hoe ziet het vak van marketeers in 2025 uit;

  • welke vaardigheden moeten Business Developers hebben, en

  • wat zijn de trends in het ICT-vak.

Herbert Dijkstra

Herbert Dijkstra | 18:30 | Grote Zaal

Als ex-topsporter uit de schaats- en fietswereld doet hij al ruim 25 jaar verslag voor de NOS op beide onderdelen. In 1988 stond Herbert nog zelf op het ijs tijdens de Olympische winterspelen van Calgary en in de periode daarna heeft hij geen enkele Olympische Spelen of Tour de France gemist als sporter en verslaggever.
Hij heeft de sportwereld zien veranderen en verzamelt hierover  (waargebeurde) verhalen. Het zijn vaak grappige anekdotes, maar geeft ook een bijzonder inkijkje in de wereld van windtunnels, aerodynamica, trainingsmethodes, hoogtestages, teamgeest en omgaan met tegenslag.

“In de loop der jaren is er met betrekking tot informatie-technologie nogal wat veranderd. Het is interessant om als oud-topsporter met de wetenschap van nu terug te kijken en er achter te komen wat je toen allemaal fout deed. Records worden uiteindelijk altijd verbeterd, ook al hadden we dat 25 jaar geleden nooit gedacht. ”

Wanneer?
Woensdagavond 13 november
Start: 18:00 uur
Einde: 22:00 uur

Waar?
De Meent Bauerfeind
Terborchlaan 301
1816 MH ALKMAAR

Onze capaciteit is beperkt.
Wij willen voorkomen dat we je moeten teleurstellen.

Schrijf je snel in!