Stages2019-09-03T08:26:24+00:00

Jij bent dus op zoek naar een stageplek in de IT. Leuk!

Met een stage of afstudeeropdracht binnen ons bedrijf doe je waardevolle praktijkervaring op. Je werkt mee in het team waar je uiteraard ook iets te zeggen hebt. En omdat we jouw inzet en kennis waarderen ontvang je een vergoeding.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en voel jij je fijn in een open cultuur waar loyaliteit, flexibiliteit en vertrouwen kernwoorden zijn? Dan is de kans groot dat je in ons team past! Bel, mail of kom spontaan eens langs. Ook als wij momenteel geen stageplaatsen hebben, staan wij je graag te woord over de mogelijkheden.

Weet je trouwens dat de meeste stagiaires na afloop een vaste baan aangeboden krijgen?

Onze stages:

Stage bij Herke ICT Group

Regelmatig hebben wij plek voor stagiairs op verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Ben jij op zoek naar een toffe stageplek bij een innovatief IT-bedrijf? Neem contact op.

De stage bij Herke ICT Group heeft mij een breed beeld gegeven over het reilen en zeilen van een middelgroot IT bedrijf. Voor mij de perfecte omgeving om kennis te maken met het bedrijfsleven, de verschillende afdelingen, de functies en de samenwerking hiertussen. Ik heb me geen moment stagiair gevoeld, ze namen me serieus en ik werd direct als volwaardige collega gezien. Herke ICT Group gaf mij de kans om verschillende opdrachten op te pakken en zo ben ik er uiteindelijk achter gekomen welke onderdelen van IT ik het leukst vind. Na mijn stage bood Herke ICT Group mij een baan aan en werk er naast mijn studie nog steeds.

Eline Ahuis - stagiairEline Ahaus