Ben jij een gepassioneerde professional en ben jij van mening dat je met jouw kennis en ervaring van toegevoegde waarde kan zijn voor Herke ICT Group? Of het nu gaat om een junior, medior of senior rol, onze deur staat altijd open om kennis met elkaar te maken! Overtuig ons met jouw enthousiasme of..

Kom langs

Wil jij weten hoe het er aan toe gaat binnen ons bedrijf? Maak een afspraak en kom langs. We leiden je rond over de diverse afdelingen en laten onze collega’s vertellen hoe hun dag er uit ziet.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een innovatief IT-bedrijf? Neem voor meer informatie contact op met Shanna van der Hoeve op +31 72 727 1100 of mail naar vacature@herke.nl.

Shanna van der Hoeve

IT inspireert ons al 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom kozen wij, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP.

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland. Hierdoor kennen de Microsoft-producten geen geheimen meer voor ons. Zo bieden wij onze klanten al 20 jaar een totaaloplossing.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.