Regelmatig hebben wij plek voor stagiairs op verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Denk aan een stageplek op Development, bij de Servicedesk of bij Marketing. Onze deur staat altijd open voor HBO-studenten met interesse in IT.

Kom langs

Wil jij weten hoe het er nu echt aan toe gaat bij een IT-bedrijf? Maak een afspraak en kom langs. Dan leiden we je rond over de diverse afdelingen en laten we collega’s vertellen hoe hun dag er uit ziet. Zo kunnen we samen bepalen op welke afdeling jij het meeste uit jouw stage kunt halen.

Op zoek naar een stageplek?

Ben jij op zoek naar een toffe stageplek bij een innovatief IT-bedrijf? Neem voor meer informatie contact op met Shanna van der Hoeve op +31 72 727 1100 of mail naar vacature@herke.nl.

Shanna van der Hoeve

IT inspireert ons al 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom kozen wij, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP.

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland. Hierdoor kennen de Microsoft-producten geen geheimen meer voor ons. Zo bieden wij onze klanten al 20 jaar een totaaloplossing.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.