Voor onze afdeling Business Solutions zijn wij op zoek naar een

Trainee Business Consultant (40 uur)

Hola, heb je even?! Want hier begint misschien wel jouw nieuwe carrière. Een carrière waarmee je de werkprocessen van onze klanten in de bouwbranche vele malen makkelijker kunt maken. Tijdens ons traineeship Business Consultant leer jij hoe je op een effectieve manier werkprocessen bij onze klanten efficiënter kunt inrichten door middel van onze slimme software voor de Bouw: BouwVision, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365.

Herke ICT Group start met een traineeship Business Consultant.

Wij matchen als jij:

  • een afgeronde HBO opleiding hebt, bij voorkeur in de richting van Informatica of Bedrijfskunde;
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift en didactische vaardigheden;
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift (Engels is een pré);
  • in het bezit bent van rijbewijs B.

Hoe werkt het?

Je start als trainee Business Consultant. Vanaf dag 1 word je begeleid door ervaren collega’s die alle kerncompetenties beheersen op het gebied van consultancy. Je begint op een rustig tempo, zodat je goed begrijpt waar je mee bezig bent. Dit betekent dat je eerst voor een periode werkzaam zal zijn in de rol van Support Consultant. Jij staat, samen met je collega’s, onze klanten (telefonisch) met raad en daad bij. Je registreert vragen over onze totaaloplossing voor de bouw en schakelt andere collega’s in. Je bewaakt de voortgang van de afhandeling en informeert de klant hierover.

Voor de ene trainee zijn een aantal technieken en methodieken al bekend, voor de ander is het geheel nieuwe stof. Het doel is om jou, door eerst als Support Consultant in aanraking te laten komen met onze systemen, je steeds meer kennis opdoet van onze werkwijze.

Na deze periode heb jij laten zien dat je steeds zelfstandiger taken op je kan nemen en dat je prima kan meedraaien in ons consultancy team als Junior Business Consultant. Je zult in de loop der tijd onderdeel gaan uitmaken van het implementatieteam.

Trainingen

Naar ons inzicht zullen wij de trainingen voor jou inplannen. De eerste trainingen worden gegeven door een externe partij die gespecialiseerd is in het bijbrengen van de basisbeginselen van Microsoft Dynamics 365. Je zult dan op locatie, klassikaal, enkele dagen cursus volgen. Deze externe trainingen zal jou ook je eerste certificaat opleveren.

Na deze bootcamp is het tijd om aan de slag te gaan! Je werkt onder begeleiding van een ervaren consultant. In deze periode mag je met hem of haar meelopen. Deze zal jou alle middelen aanreiken om jouw groei en ontwikkeling succesvol te maken. Zij dragen de verantwoordelijkheid aan je over voor wat betreft:

  • de manier waarop onze klanten de software gebruiken;
  • jouw rol pakken als sparringpartner, probleemoplosser, én je achterhaalt de echte behoefte van de klant;
  • je komt met verbetervoorstellen t.a.v. de software;
  • actief opbouwen van klantrelaties.

Na ongeveer een half jaar is het tijd om je kennis nog meer te verbreden en te verdiepen. Je kan dan wederom op locatie een training volgen om je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld een specialisatie module te kiezen of add-on. Na voltooiing hiervan mag jij je Medior Business Consultant noemen. De vervolgstap hierop is dat je Lead Consultant kan worden bij implementaties.

Na enkele jaren en een heleboel ervaring  rijker kun jij uitgroeien tot Senior Business Consultant.

Kortom, wil jij een goede Business Consultant worden, jezelf verder ontwikkelen én tegelijkertijd werken aan een zeer goed carrièreperspectief voor jezelf?

Laat deze unieke kans niet onbenut en stuur je cv vandaag nog op!

Over ons

Met ruim 60 gepassioneerde medewerkers maken wij technologie toegankelijk voor het MKB. Vanuit ons moderne pand werken wij elke dag volgens de principes van het slimme samenwerken. Zo gebruiken wij zelf ook onder andere Microsoft Dynamics, Office 365, SharePoint, Skype for Business en Teams.

Werken bij Herke ICT Group staat gelijk aan geïnspireerd worden door technologie. Onze passie? Klanten helpen op een efficiëntere manier hun werk in te richten en op een betere manier samen te werken. Met technologie als middel, maar de mens altijd centraal.

IT inspireert ons al 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom kozen wij, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP.

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland. Hierdoor kennen de Microsoft-producten geen geheimen meer voor ons. Zo bieden wij onze klanten al 20 jaar een totaaloplossing.
Shanna van der Hoeve

Solliciteren?

Heb je na het lezen interesse in een Traineeship Business Consultant? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief vóór maandag 2 maart 2020. Deze mag je sturen t.a.v. Shanna van der Hoeve naar vacature@herke.nl.
Neem voor meer informatie over deze vacature ook telefonisch contact op met Shanna op +31 72 727 1100 of vul het contactformulier in.

Nu solliciteren

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.