IT inspireert ons al 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom kozen wij, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland. Hierdoor kennen de Microsoft-producten geen geheimen meer voor ons. Zo bieden wij onze klanten al 20 jaar een totaaloplossing.

Ben jij helemaal klaar met die files en lange reistijden? Wil je lekker dichtbij huis werken bij een professioneel IT bedrijf en óók nog eens genoeg tijd overhouden om te genieten van de leuke dingen in het leven? Dan is dit a match made in heaven!

Voor onze afdeling Development zijn wij op zoek naar een

Software Tester (40 uur)

Als Software Tester heb jij een scherp oog voor detail. Je gaat aan de slag met nieuwe en bestaande applicaties. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een kritische werkhouding. Je gaat op zoek naar de fouten in de software, hierin ga je tot het uiterste om ervoor te zorgen dat alle bugs worden gedetecteerd. Je denkt mee in de wensen van de gebruikers en weet hoe je die vertaald naar goede test scenario’s. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden het schrijven van handleidingen om processen verder vast te leggen en te professionaliseren. Je speelt een actieve rol in het continu door ontwikkelen van onze software. Verder werk jij aan het automatiseren van testen en draag je zorg voor het vastleggen van testresultaten, zodat deze altijd up to date zijn.

Wij bieden:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Afwisselend werken met de nieuwste technologie op een hoog kwaliteitsniveau;
  • Een mooie werkplek met vrijheid om je werk te doen in een super collegiaal team;
  • Innovatieve projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in de bouw;
  • Faciliteiten om je persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven;
  • Gevestigd aan de A9, dus ook vanuit de randstad goed bereikbaar;
  • Flexibele werktijden.
  • Zelfstandig testplannen en -richting opzetten;
  • Minimaal enkele jaren ervaring met testen;
  • Kennis van verschillende programmeertalen is een pré.
Pamela Heuvelman - IT vacatures Noord Holland Alkmaar

Solliciteren?

Voel jij je na het lezen van de vacature aangesproken? Grote kans dat jij degene bent die wij zoeken! Aarzel dus niet langer en stuur je cv en motivatiebrief vóór 22 februari 2019 t.a.v. Pamela Heuvelman naar vacature@herke.nl. Alleen sollicitaties per mail worden in behandeling genomen. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met Pamela Heuvelman T. 072 – 727 1100.

Nu solliciteren

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.