Herke » Vacature Traineeship Microsoft Cloud

Vacature Traineeship Microsoft Cloud

2018-11-06T10:48:58+00:00
IT inspireert ons al 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom kozen wij, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland. Hierdoor kennen de Microsoft-producten geen geheimen meer voor ons. Zo bieden wij onze klanten al 20 jaar een totaaloplossing.

Wat een trainee Microsoft Cloud doet:

Als Trainee Microsoft Cloud houd jij je bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Cloud en samenwerkingsoplossingen. Door middel van verschillende Microsoft Cloud trainingen en toonaangevende projecten leiden wij je in twee jaar op tot een volwaardig Microsoft Cloud Consultant. Bij afronding van dit Traineeship ben je expert op het gebied van Office 365 en kun je klanten uitstekend adviseren over het productief samenwerken met oplossingen zoals SharePoint en Microsoft Teams.

Dat geen enkele werkdag hetzelfde is mag duidelijk zijn. Tijd deel je zelf in en je collega’s zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk bekend raakt met het bedrijf, de technieken en de klanten. Zo houd jij je bezig met interne verbetertrajecten, maar ook het ontwikkelen van nieuwe diensten, het uitvoeren van projecten voor klanten en natuurlijk het verhogen van jouw eigen kennisniveau. In het begin werk je voornamelijk samen met je collega’s aan projecten, naarmate je meer ervaring opdoet krijg je natuurlijk ook je eigen projecten toegewezen, waarbij je zelf naar de klant gaat in de rol van consultant.

3 officiële Microsoft examens:

Tijdens dit traineeship doe je 3 examens, waarbij je verschillende Microsoft titels kunt behalen:

 1. Microsoft Certified Professional
 2. Microsoft Technology Associate: Cloud Fundamentals
 3. Microsoft Certified Solutions Associate: Office 365

Wat wij jou bieden:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Faciliteiten om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven.
 • Een zeer collegiale werksfeer in een prettige werkomgeving.
 • Een afwisselende baan binnen een groeiende organisatie op hoog kwaliteitsniveau.
 • Gevestigd aan de A9, dus ook vanuit de randstad goed bereikbaar.
 • 26 vakantiedagen (op basis van een 40 urige werkweek).
 • Flexibele werktijden.

Wat wij van jou vragen:

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van IT.
 • 40 uur per week beschikbaar.
 • Samenwerken, communiceren, oplossingsgericht, creatief, leergierig en servicegericht zijn competenties die op jou van toepassing zijn.
Pamela Heuvelman - IT vacatures Noord Holland Alkmaar

Solliciteren?

Wil jij je aansluitend op je studie verder specialiseren? Twijfel dan niet langer en stuur je CV en motivatiebrief voor trainee Microsoft Cloud vandaag nog op. Dit mag naar Pamela Heuvelman naar vacature@herke.nl. Alleen sollicitaties per mail worden in behandeling genomen. Neem voor meer informatie over deze vacature ook telefonisch contact op met Pamela op +31 72 727 1100 of vul het contactformulier in.

Nu solliciteren

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.