IT inspireert ons al 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom kozen wij, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland. Hierdoor kennen de Microsoft-producten geen geheimen meer voor ons. Zo bieden wij onze klanten al 20 jaar een totaaloplossing.

Waaraan een trainee NAV Developer aan voldoet:

We gaan weer van start met een Traineeship programma voor talentvolle software developers. Tijdens dit programma doorlopen we met een select aantal trainees een programma waarin we theorie en praktijkopdrachten afwisselen om van jou een goede Microsoft Dynamics NAV Developer te maken. Om in te stappen vragen wij basiskennis van bijvoorbeeld C#, Java, Python of een andere programmeertaal. Daarnaast ben in je in het bezit van minimaal een HBO diploma (IT richting) en beheers je de Nederlandse taal.

Binnen enkele maanden behaal je jouw eerste certificaat. Daarna werk en leer je door, waarbij wij kijken naar jouw als persoon, jouw kwaliteiten en ambities. Op basis van jouw persoonlijke voorkeur en kracht kies jij voor een specialisatie.

Ervaren collega’s, die alle aspecten binnen software development beheersen, begeleiden jou vanaf dag 1. Je begint op een rustig tempo zodat je goed begrijpt waar je mee bezig bent. Voor de ene trainee zijn een aantal technieken en methodieken al bekend, voor de andere trainee is het geheel nieuwe lesstof. Het doel is in ieder geval om jou zo snel mogelijk klaar te stomen voor de te volgen trainingen (extern).

Zodra je er aan toe bent plannen we de trainingen in. De eerste trainingen krijg je van een externe partij die gespecialiseerd is in het bijbrengen van de basisbeginselen van Microsoft Dynamics NAV Development. Je training volg je op locatie, zijn klassikaal en duren enkele dagen. Na afloop van de training ontvang je jouw eerste certificaat.

Waar jij als NAV Developer aan werkt:

Na deze bootcamp is het tijd om zelf aan de slag te gaan! Je werkt onder begeleiding van een ervaren developer aan de doorontwikkeling van onze software en ontwikkel je nieuwe functionaliteiten en maatwerkoplossingen voor onze klanten actief in de bouwsector. Na enkele maanden heb jij laten zien dat je steeds zelfstandiger taken op je neemt en dat je prima meedraait in ons development team. Na ongeveer een half jaar is het wellicht tijd om je kennis nog meer te verbreden en te verdiepen. Wij bieden je de mogelijkheid om dan nogmaals op locatie een training te volgen om je zo nog verder te specialiseren.

Kortom, ambieer jij de functie van een NAV Developer, jezelf verder te ontwikkelen én tegelijkertijd een zeer goed carrièreperspectief voor jezelf realiseren?

We komen graag met je in contact.

Pamela Heuvelman - IT vacatures Noord Holland Alkmaar

Solliciteren?

Heb jij interesse in de vacature van Traineeship NAV Developer? Dan ontvangen wij graag jouw CV. Deze mag je sturen t.a.v. Pamela Heuvelman naar vacature@herke.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature ook telefonisch contact op met Pamela op +31 72 727 1100 of vul het contactformulier in.

Nu solliciteren

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.