Herke Dekker werd geboren in een bouwfamilie. Dat hij Bouwkunde ging studeren was dan ook een logische keuze. Toch bleef het kriebelen na zijn opleiding. Technologie inspireerde hem al zijn hele leven en liet hem niet los. Een ICT-studie volgde en hij richtte Herke Technology op, wat tien jaar later werd omgedoopt tot Herke ICT Group.

Inspired by technology

IT inspireert ons al meer dan 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom koos Herke Dekker, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland. Ook voor onze klanten, in Nederland maar ook over de grens, willen we een echte partner zijn. Zij zoeken een professionele partij die meedenkt over de toekomst, waarde toevoegt en hen écht verder helpt. Dat is wat wij bieden. Al ruim 20 jaar.

Inspired by technology
De gezichten achter Herke ICT Group

De gezichten achter Herke ICT Group

Met een team van zo’n 70 medewerkers zijn wij dagelijks vol passie met IT bezig. Door samen te werken lukt het om onze klanten optimaal te laten presteren door slimme IT met onze eigen innovaties. Microsoft is hierbij voor ons een grote inspiratiebron.

Uitdagingen en behoeften in de bouw

Vanwege zijn achtergrond wist Herke veel van de processen in de bouw.​ Hij zag de uitdagingen en behoeften en ontwikkelde een innovatief ​alles-in-1-pakket dat alle dagelijkse processen – van inkoop tot HR, van calculatie tot offerte en van relatiebeheer tot administratie – vereenvoudigde. BouwVision was geboren. ​BouwVision is financiële en relatiesoftware voor bedrijven actief in de nieuwbouw, renovatie, restauratie, gespecialiseerde bouw en het totaalonderhoud.

Uitdagingen en behoeften in de bouw