Onze missie en visie

Herke Dekker werd geboren in een bouwfamilie. Dat hij Bouwkunde ging studeren was dan ook een logische keuze.

Toch bleef het kriebelen na zijn opleiding. Technologie inspireerde hem al zijn hele leven en liet hem niet los.

Een ICT-studie volgde en hij richtte Herke Technology op, wat tien jaar later werd omgedoopt tot Herke ICT Group.

Bedrijven optimaal laten presteren door slimme IT met eigen innovaties én geïnspireerd door Microsoft. Wij maken IT eenvoudig, slim en beheersbaar

Directeur-eigenaar Herke Dekker - Herke ICT GroupHerke Dekker, Oprichter en Algemeen directeur van Herke ICT Group

Wij werken bij Herke ICT Group

Met een team van zo’n 70 medewerkers zijn wij dagelijks vol passie met IT bezig.

Door samen te werken lukt het om onze klanten optimaal te laten presteren door slimme IT met onze eigen innovaties.

Microsoft is hierbij voor ons een grote inspiratiebron. Als grootste Microsoft-partner boven het Noordzeekanaal, bieden wij onze klanten in de bouw en in het zakelijk MKB altijd de best passende oplossing.

Zie jij hier een rol voor jezelf weggelegd? Kom kennismaken, bel nu met Shanna voor een afspraak:  +31 72 727 1100

Mijn functie is de perfecte combinatie van mijn technische bouwachtergrond en fascinatie voor IT. De opgedane praktijkkennis in de bouw kan ik perfect inzetten voor onze ERP en CRM oplossing. Daarnaast krijg ik de vrijheid om mezelf binnen Herke ICT Group verder te ontwikkelen.

ChrisChris, Business Consultant

Herke ICT Group geeft mij de vrijheid om verder te groeien en staat open voor veranderingen op het gebied van Financiën. Daarnaast werken we met een gezellig team. Behalve gezelligheid schuwen we niet om elkaar met opbouwende kritiek te voorzien, zodat we ons blijven ontwikkelen en verbeteren.

FritsFrits, Controller

Ik krijg de mogelijkheid om mobiele Apps te ontwikkelen met behulp van C# .NET en kan hierdoor verder groeien in mijn vak. De informele sfeer, behulpzame collega’s, goede koffie en vrijdagmiddag lunchen bij de snackbar maken het werken nog leuker.

DanielDaniel, Developer
Begonnen als receptie/telefoniste en nu verantwoordelijk voor de financiële administratie. Herke ICT Group bood mij de mogelijkheid om in korte tijd door te groeien. Ik geniet iedere dag weer van mijn leuke functie en collega’s.
Annelies PadtAnnelies , Office Manager

Inspired by technology

Inspired by technology

IT inspireert ons al meer dan 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom koos Herke Dekker, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland.

Ook voor onze klanten, in Nederland maar ook over de grens, willen we een echte partner zijn. Zij zoeken een professionele partij die meedenkt over de toekomst, waarde toevoegt en hen écht verder helpt. Dat is wat wij bieden. Al ruim 20 jaar.

Slimme IT oplossingen

Bedrijven kunnen onmogelijk groeien als ze hun IT niet op orde hebben. Maar IT wordt ook steeds complexer en veel mkb’ers kunnen het niet (meer) alleen bolwerken. Ze gaan op zoek naar een professionele partij die meedenkt over de toekomst, waarde toevoegt en hen daadwerkelijk verder helpt.

Wij helpen bedrijven in het MKB bij hun digitale transformatie naar de cloud en nemen hun werkplekken en netwerkbeheer over. Via cloud met support zijn onze klanten altijd verzekerd van IT die werkt.

Software voor de bouw

Herke BouwVision

Vanwege zijn achtergrond wist Herke veel van de processen in de bouw.​ Hij zag de uitdagingen en behoeften en ontwikkelde een innovatief ​alles-in-1-pakket dat alle dagelijkse processen – van inkoop tot HR, van calculatie tot offerte en van relatiebeheer tot administratie – vereenvoudigde. BouwVision was geboren. ​

Herke BouwVision is financiële en relatiesoftware voor bedrijven actief in de nieuwbouw, renovatie, restauratie, gespecialiseerde bouw en het totaalonderhoud.